Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Colorado v2 w tym tygodniu?

o0o

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Hey Survivors,

CO V2 will not be this week, unfortunately. We had really hoped we
could get it out tomorrow but in the process of putting it on the live
version of the game we found issues with Terrain3 that will take our
graphics programmer to figure out and then fix.

Hope you guys understand. We'll try again for next week!

http://forums.infestationmmo.com/index.php?/topic/84985-colorado-v2-update/ INFO OFFICIAL

Możliwe ze w następnym tygodniu Colorado v2!

tu macie kilka ss http://forums.infestationmmo.com/index.php?/topic/70029-dev-diary-colorado-v2-screen-shots/

CO WY NA TO INFO :D KTO ZADOWOLONY?

Opublikowano

nowe miasto nowym miastem, a to wyjdzie jako kolejna mapka czy zastąpia zwykłe colorado? ja bym chciał tylko zbalansowaną ilość zombie, dobrze rozmieszczone spawny i DOBRY SPAWN ITEMKÓW na normal servach, bo czasami chce sie kupic to premium i wreszcie coś mieć ;_; a przedewszystkim optymalizacja, bo nie mam zamiaru w 15 fpsach grac.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Dokładnie... Zamiast bawić się w mapki to by mogli polepszyć optymalizację + zombie ograniczyć.

Ale nie powiem, że mapka fajnie się nie zapowiada :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Było już pare informacji o tym, jak dla mnie lepsze to niż auta z takiego względu że z autami by było więcej bugów i jeszcze bardziej zjebana optymalizacja.

A tak to nie wiadomo bo być może z nową mapą poprawią optymalizacje

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Rekrut
Opublikowano

Napisze tak siedzę na oficjalnym forum trochę i nie wiem czy się nie dopatrzyłem czy po prostu nie będzie nowej fizyki gry pisali ze poprawione tekstury takie tam ale nic o lepszej optymalizacji.

Chcę myśleć ze polepszy gre ta aktualizacja i to ze jakiś czas temu ludzie pisali mi ze będę miał więcej fps bo mam karte graficzna GTS250 pisali ze na tej mapie Colorado powinienem mieć 30fps ponad a mam 19! a na v2 40ponad... więc sądzę ze nie będzie wielkiej zmiany ;[

nowe miasto nowym miastem, a to wyjdzie jako kolejna mapka czy zastąpia zwykłe colorado? ja bym chciał tylko zbalansowaną ilość zombie, dobrze rozmieszczone spawny i DOBRY SPAWN ITEMKÓW na normal servach, bo czasami chce sie kupic to premium i wreszcie coś mieć ;_; a przedewszystkim optymalizacja, bo nie mam zamiaru w 15 fpsach grac.

Prawdopodobnie zastąpi będzie około 2h przerwy w działaniu serwerów bo będą dodawać tą mapę (nie potwierdzam tak mi znajomy mowił) do tego update który będzie masakrycznie przeciążony więc na 100% będą problemy na początku...

Tylko nie wiem czy to od razu będzie czy dodane do Test public eny.... coś tam jak się włącza grę klika play i pod stronghold jest no to co jeszcze mogę napisać hmm

Czy jeżeli usuną mapę dadzą nową to usuną wszystkie sejfy czy wpadną do global inventory ?

Dziękuje za przeniesienie :)

Opublikowano

albo za tydzień albo za miesiąc :DDDD

co do personal locków, to pewnie wsadzą zawartość do globala + je same, ewentualnie locki a w nich itemy te co były... ale wątpie że to przejdzie :P skoro mapa ta zastąpi colorado, to mogliby też popracować nad menu, zmienic moze jakis design, ale jak będzie ch... z grzybnią to ja będe siedział tylko na emulatorach, nie dość że darmo, to więcej funu

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Nie wiem czy to prawda ale podobno konta trial wchodzą od razu na nową mapę.

A co do mapki na forum jak bardziej się wczyta to PONOĆ 12 albo 13 o godzinie 00:00 nastąpi przerwa 2h w której zostanie wprowadzony patch na jakieś tam dodatki/optymalizacje/mape więc czekam na to :D bo niby mapa miała być już 3miesiące temu ?

@Edit...

@down

1. Naucz się czytać :)

2. Z tego co pamiętam o mapie jest mowa od czerwca ? ;d

Opublikowano

napisał :Kewk

photo-thumb-2.jpg?_r=1370564643

admin2.png

Posted Today, 01:54 AM
If all goes well with the crash fix, then yes it will be on Tuesday. Unless we are feeling spunky and just yolo Monday.

http://forums.infestationmmo.com/index.php?/topic/86903-colorado-v2-release-maybe-tuesday/page-2#entry1082094

Nie znam angielskiego ale mapy w weekend nie będzie ...

Jesli wszystko pojdzie dobrze z naprawieniem crashow, wtedy tak bedzie we wtorek. Ewentualnie poniedzialek.(Tak wiem jest inne tlumaczenie ale dokladnie nie przetlumacze)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...